Hoe kun je zelf een Facebook account hacken? Kan het eigenlijk wel? Spoiler alert: het blijkt kinderspel te zijn.

Binnen een kleine 10 minuten kun je toegang krijgen tot bijna elke Facebook account. Waanzinnig of niet? Maar hoe doe je zoiets? En is het wel veilig? Wat zijn de gevolgen?

Hoe kan ik zelf een Facebook account hacken?

Een account op Facebook kraken is tegenwoordig best makkelijk. Met de enorme toename in technologische vernieuwingen zijn mogelijkheden eindeloos. Ook Facebook hacken.

Ook jij kan het: Het enige wat je hoeft te doen is het Facebook Hacker pakket te downloaden en binnen 10 minuten kun je jouw eerste resultaat hebben. Easy as that 🙂

Facebook account op iPad

Waarom hacken mensen Facebook accounts?

Dat kan van alles zijn maar een paar redenen springen er duidelijk uit, gebaseerd op polls.

Dit zijn de 4 redenen die het vaakst voorkomen:

Partners die vreemdgaan of overspel vermoeden
Het eigen wachtwoord van Facebook achterhalen
Controle van wat de kinderen doen op Facebook
Wraak acties: Anderen vernederen of chanteren via hun Facebook profiel

Wat kan ik met een Facebook wachtwoord?

Simpel: inloggen natuurlijk. Je kunt zo het profiel aanpassen, vrienden bekijken, alle foto’s en video’s van de persoon en natuurlijk chatten op hun facebook messenger.

Maar, is het wel veilig?

Zolang jij zelf niet gehackt word is er weinig aan de hand. Ook de software is veilig en virusvrij. Waar je wel op moet letten is dat als je inlogt op Facebook, zij je apparaat type en ip adres opslaan bij inlog sessies die iedere gebruiker van zichzelf kan bekijken. Ook kunnen ze een melding krijgen dat er een verdachte inlegsessie is geweest.

Mijn persoonlijke tip: gebruik een VPN, dan is het nooit naar jou te herleiden. Weet je niet welke je moet gebruiken? GEEN gratis VPN in elk geval, hoe veilig en anoniem denk je dat die zijn? 😉

Op deze website kun je kiezen uit 2 super goede VPN verbindingen.

Hoe kan ik starten?

Als je ons pakket download (klik hier voor de download) dan heb je het over 5 minuten in je bezit en kun je aan de slag. Oh, en je hebt ook helemaal geen technische kennis of zo nodig.

Zo makkelijk is het.

Dus, ga jij een Facebook account hacken? Dit is jouw kans zolang het werkt.

Download pakket voor Facebook Hacken